(PressFire.no): Vi har tidligere skrevet om hvordan Hello Games plutselig begynte å sende mystiske pakker med «No Man Sky»-relaterte gåter i.

I ettertid har ivrige detektiver klart å avduke mange ledetråder, som igjen har ledet til nye gåter og nye ledetråder igjen.

Ikke bare har det involvert tolkning av lydopptak fra kassetter og matematiske oppgaver, men å møte «agenter» i New York og Paris.

 

Eget spill

Å løse gåten har blitt som et eget spill og har ledet til en nettside med noe som er døpt «Waking Titan», som ingen helt vet hva er ennå. Én mulighet er at selve gåten, eller spillet om du vil, er døpt «Waking Titan».

Det kan imidlertid se ut som det vil skje noe i august og at det hintes til at «No Man’s Sky», som i dagens form finnes i versjon 1.24, vil bli oppdatert til 1.3.

 

Neste store oppdatering?

«No Man’s Sky» har fått mange oppdateringer siden den noe omdiskutere lanseringen sommeren 2016, men det er spesielt to oppdateringer som la til betydningsfullt innhold.

I november kom Foundation-oppdateringen som la til muligheten for å bygge din egen base, mens Path finder-oppdateringen som blant annet lot deg eie flere skip og introdusere kjøretøy.

Du kan lese mer om gåten her.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer