(PressFire.no): Det svært populære spillet ble i våren 2017 sluppet i såkalt early access – en uferdig tilstand hvor spillet blir utviklet samtidig som alle kan spille det.

I den anledning har utvikleren kommunisert at planen er at det vil ta seks måneder å ferdigstille spillet, noe som har betydd at september har vært målet for godkjent-stempelet og endelig lansering.

 

Vil ikke begrense seg

Utvikleren har i tillegg vært nøye på å slippe én liten oppdatering hver uke og én stor oppdatering til spillet i måneden.

Men nå kommer beskjeden om at de trenger mer tid.

- Jeg har innsett at å begrense vinduet til en spesifikk måned vil hindre oss i å levere den fulle opplevelsen, eller å lede til skuffelse i nettsamfunnet hvis lanseringsdatoen glipper, heter det i et innlegg fra Brendan «Playerunknown» Greene på Steam.

- Derfor har vi bestemt oss for å flytte lanseringen litt fra den tiltenkte seksmånedersrammen, men jeg vil forsikre dere om at vi planlegger for en full lansering før slutten av fjerde kvartal 2017.

Han betrygger også spillerne om at det fremdeles vil komme ukentlige og månedlige oppdatering som før.

 

Uheldig timing

Beskjeden kommer samme uke som spillsiden Rock Paper Shot publiserte et intervju de gjorde i april hvor han garanterte at spillet ville være ferdig innen seks måneder fra Early Access-lanseringen.

- Jeg kan garantere deg at i er ferdig med early access innen seks eller syv måneder. Det er teamet. Vet du, det er et spørsmål om ære. Vi kommer til å ferdigstille spillet på seks måneder, fortalte Green til nettsiden.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer