«Playerunknown’s Battlegrounds» utsatt

7. juli 2017 11:42

 (PressFire.no): Det svært populære spillet ble i våren 2017 sluppet i såkalt early access – en uferdig tilstand hvor spillet blir utviklet samtidig som alle kan spille det.

Vil ikke begrense seg

Utvikleren har i tillegg vært nøye på å slippe én liten oppdatering hver uke og én stor oppdatering til spillet i måneden.

Men nå kommer beskjeden om at de trenger mer tid.

- Jeg har innsett at å begrense vinduet til en spesifikk måned vil hindre oss i å levere den fulle opplevelsen, eller å lede til skuffelse i nettsamfunnet hvis lanseringsdatoen glipper, heter det i et innlegg fra Brendan «Playerunknown» Greene på Steam.

- Derfor har vi bestemt oss for å flytte lanseringen litt fra den tiltenkte seksmånedersrammen, men jeg vil forsikre dere om at vi planlegger for en full lansering før slutten av fjerde kvartal 2017.

Uheldig timing

Beskjeden kommer samme uke som spillsiden Rock Paper Shot publiserte et intervju de gjorde i april hvor han garanterte at spillet ville være ferdig innen seks måneder fra Early Access-lanseringen.

- Jeg kan garantere deg at i er ferdig med early access innen seks eller syv måneder. Det er teamet. Vet du, det er et spørsmål om ære. Vi kommer til å ferdigstille spillet på seks måneder, fortalte Green til nettsiden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3