«StarCraft Remaster» bekreftet

Ny grafikk, men gamle replays vil fungere.

26. mars 2017 15:58

(PressFire.no): Det er ikke lenge siden vi rapporterte om ryktene rundt en oppusset versjon av «StarCraft», lekket av en kilde i Korea.

Nå avduker Blizzard Entertainment planene – hele originalen har blitt pusset opp med ny grafikk helt opp til 4K-oppløsning og ny musikk – det betyr også widescreen-oppløsninger.

1998

Ny grafikk i original motor

Det var Blizzard Entertainment-sjefen Mike Morhaime som fikk æren av å avduke spillet – foran meningen i Sør-Korea – eller som Morhaime kalte det: «e-sportens Mekka».

Og for å holde seg så tett opp mot spillmekanikkene i originalen har de pusset opp spillet i den gamle spillmotoren, så det er det originale «StarCraft» som ligger i bunnen.

At den gamle motoren brukes betyr også at gamle replays vil fungere i den nye motoren, og dermed gyllen anledning til å fyre opp gamle bragder med ny grafikk og musikk.

2017
2017

Originalen blir gratis

En konkret dato er ennå ikke spikret, foruten «sommer». Det skal likevel være i planene å oppdatere det originale spillet, inkludert «Brood Wars», (til 1.18a) i mars, når originalespillet også blir helt gratis.

Du kan lese mer om «StarCraft Remastered» her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3