Nå kommer «Mass Effect» til «Cards Against Humanity» - av en eller annen grunn

Totally fuckable aliens.

23. februar 2017 13:14
«Hello there»

(PressFire.no): Denne ukens «Samarbeid vi aldri hadde gjettet»-nyhet er levert av Bioware og ...Cards Against Humanity. Av alle ting.

Humanity er bare én av mange raser i «Mass Effect»-universet, riktignok, men det stopper ikke folkene bak det politisk ukorrekte kortspillet i å samarbeide med BioWare for å gi ut en ny kortpakke inspirert av nettopp den serien.

For de uinnvidde, så består kortspillet i å sette sammen to (eller tre) kort til å danne den mest uspiselige setningen av de som spiller. Det hele er ganske morsomt, om du ikke er av den pripne typen.

Akkurat hvordan «Mass Effect»-pakken skal kunne støte på samme måte er litt usikker, men vi tipper både Garrus og Ashley får kjørt seg i tekstform.

- Vi trodde at vi fikk spille spillet tidlig hvis vi skrev kortene sammen med BioWare, skriver CAH på hjemmesiden til tilleggskortene, som har den passende URLen TotallyFuckableAliens.com.

- Det skjedde ikke, men her er vi, okke som.

Pakken inneholder 14 nye kort, og koster én dollar. CAH sier du ikke bør spille denne om du ikke har prøvd «Mass Effect» før, men forsikrer om at den ikke skal inneholde spoilers fra det kommende «Andromeda»-spillet – ettersom de ikke fikk prøve det.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3