Store endringer til Arena-formatet i «Hearthstone»

Nå blir det slutt på Dr. Boom i Arena.

23. februar 2017 10:42

(PressFire.no): For litt siden kunngjorde Blizzard at store endringer ville ta plass i «Hearthstone».

Disse endringene gikk for det meste ut på å fjerne klassiske kort fra Standard som for eksempel Ice Lance, Azure Drake, Sylvanas og Ragnaros the Firelord.

Nå kommer Blizzard med enda en stor endring, men denne gangen er det Arena-modusen som skal forandres - som har vært uendret siden lanseringen av spillet i 2014.

Nå velger Blizzard å konvertere Arena-formatet fra Wild til Standard.

- Denne endringen bør få spillerne tilbake på et spor der de tar seg bedre tid til å velge kortene de får presentert slik at kortstokken får en rød tråd, istedet for å velge ut i fra det sterkeste kortet hver gang, skriver Blizzard på forumet. 

Dette betyr at det blir slutt på å bruke Dr. Boom, Piloted Shredder og Sludge Belcher i Arena, heldigvis (?).

I tillegg til å gjøre slik at spillerne kun får tilgang til klassiske kort og de nyeste tilleggspakkene i Arena, vil de også endre sjansen for å få Common, Rare, Epic og Legendary kort.

For øyeblikket utgjør 78 prosent av kortene Common, etter endringene vil tallet bli senket, slik at spillerne kan få flere Rare, Epic og Legendary-kort i modusen.

Endringene vil komme i løpet av den neste oppdateringen til «Hearthstone», som får versjonsnummer 7.1. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3