Nå er det på tide å droppe Windows XP og Vista, eller hva?

Blizzard økser støtten.

20. februar 2017 15:05

(PressFire.no): Hvis du fortsatt bruker Windows XP eller Windows Vista, er det kanskje på tide å oppgradere. I hvert fall hvis du fortsatt vil spille Blizzard sine spill. For i helgen annonserte Blizzard at de kommer til å kutte ut støtte for begge operativsystemene.

Dette vil gjelde spill som «World of Warcraft», «Starcraft II», «Diablo III», «Hearthstone» og «Heroes of the Storm».

Microsoft sluttet å støtte Windows XP og Vista i allerede 2009 og 2012, men Blizzard har kjørt oppdateringer for disse plattformene helt til nå.

- Siden en stor andel av våre spillere fortsatt brukte disse operativsystemene på den tiden, ville vi ikke kutte ut støtten helt ennå. Siden den tid, har det kommet ut tre store Windows-oppdateringer (siden Vista), og de aller fleste av spillerne våre har nå oppgradert, skriver Blizzard på forumet.

Det er ikke helt sikkert akkurat når Blizzard kommer til å starte prosessen, annet enn at det er senere i år. Blizzard vil også gi nærmere beskjed når den tid kommer, så her er det bare å følge med på Battle.net.

For moro skyld: 193 personer var innom PressFire i januar og brukte enten Windows XP eller Vista. To personer brukte Windows NT.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3