«South Park» utsatt igjen

Nå har ikke spillet en fast lanseringsdato engang.

10. februar 2017 10:44
«But Whole» ehehhehehe

(PressFire.no): Vi kunne strengt tatt bare kopiert og limt inn den samme artikkelen fra midten av desember i fjor, men okay da: «South Park: The Fractured But Whole» er utsatt igjen.

Spillet ble først kunngjort under E3 i 2015, før det så fikk datoen 6. desember under fjorårets messe. Så måtte utviklerne «forsikre seg om at spillet møter de høye forventningene.

En ny lanseringsperiode ble da lagt frem, og spillet skulle komme i løpet av første kvartal 2017. Altså slutten av finansåret til Ubisoft, før utgangen av mars.

Dette skjer heller ikke. Spillet er altså utsatt igjen, og denne gangen er det dyttet inn i det flyktige «neste finansår» - en gang mellom april 2017 og mars 2018.

Dette kom frem da selskapet la ut kvartalsrapportene sine i går kveld. Også forløperen til «The Fractured But Whole», «The Stick of Truth», hadde en trang fødsel. Det spillet skulle egentlig komme ut i 2012, men endte opp med å ikke lansere før i 2014.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3