Nå får «League» endelig en skikkelig øvelsesmodus

Practice Tool lar deg styre alle aspekter ved spillet selv. Her er hvordan det funker.

12. januar 2017 00:18

(PressFire.no): Riot legger snart til en dedikert øvelsesmodus i «League of Legends» kalt Practice Tool. Dermed er det slutt på å fyre opp slitsomme custom games i spillet for å trene på diverse scenarioer.

Øvelsesmodusen, som har vært en svært etterlengtet funksjon blant spillerne, får en rekke funksjoner, slik som å fjerne cooldowns på abilities, evig liv og så mye gull

Men det er bare de simple mekanikkene. Du kan også gjøre tårn usårbare (for å hindre at minions tar tårnet ved et uhell), teleportere hvor som helst, låse nivået ditt, spole in-game-klokka fremover, få frem fiendehelter og velge når monstrene i jungelen respawner (inkludert dragons).

Riot sier de fokuserer på champion-mekanikker og komboer, jungeltrening, evigvarende last hitting, å lære seg kartet (og warding) og å teste ut hvor mye skade du kan gjøre med forskjellige builds.

Alt av funksjonalitet er tilgjengelig via en hendig meny på venstresiden av skjermbildet, også mens du er midt i treninga.

Et av de spesifikke eksemplene Riot har kommet med er å øve på lasthitting som Level 1, der du først gjør tårn usårbare (for å hindre at minions tar tårnet ved et uhell), låser levelen din, kjøper det du trenger, før du teleporterer til der du vil være og spoler klokka fram 90 sekunder.

Og så er det bare å fortsette å slå og slå, øve og øve. Du går ikke opp i level, det kommer evig med minions, og tårnene faller aldri.

Det hele lanseres «snart», uten at Riot går nærmere inn på akkurat når det skjer. De lover derimot at det skal komme langt mer funksjonalitet til øvelsesmodusen i fremtiden, men at de ville få ut en fungerende kjappversjon mens Season 7 fortsatt er fersk.

Les alt om Practice Tool hos Riot.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3