«Monster Hunter» blir filmserie

Skal lages av folkene bak «Resident Evil»-filmene.

22. november 2016 11:47

(PressFire.no): En kan si mye rart om «Resident Evil»-filmene, men at de er en kommersiell suksess er ikke til å bestride. Filmene har dratt inn smått utrolige 7,8 milliarder kroner verden over, fordelt på seks filmer.

Bak filmserien står produsentene Paul W.S. Anderson og Jeremy Bolt. I et nytt intervju med filmblekka Deadline.com sier de at Capcom har vært fornøyde med suksessen, og at de har sikret seg rettighetene til «Monster Hunter».

De to virker gira på konseptet, og ikke minst fantasy-settingen de får lov til å utforske.

- «Monster Hunter»-verdenen inneholder ørkener så store at Gobi-ørkenen virker som en liten sandkasse i forhold. Og de har disse skipene som seiler gjennom ørkenen. Svære gallioner som seiler på bølger av sand, sier Anderson til Deadline.

- Du slåss mot disse enorme skapningene, noen så store som en boligblokk. De bor under jorda, og når de kommer opp til overflaten er det som det beste fra «Dune». Du har også disse flyvende dragene, gigantiske edderkoppene – de mest fantastiske av vesener. Det var det som gjorde meg interessert.

Så langt har de kokt sammen nok innhold til å lage minst to filmer med bakgrunn i «Monster Hunter»-universet.

Filmene vil sentrere seg, ikke overraskende, rundt monstre, og hvordan mytiske skapninger alltid egentlig har vært en del av verden – men at det alltid har vært en helt der for å stoppe de.

Historien vil følge en vanlig amerikaner som dras inn i en parallell verden, der han må stoppe monstrene fra å ende opp i den virkelige verden igjen.

- De sentrale figurene er amerikanere det er lett å kjenne seg igjen i. Du tar en person fra den virkelige verden, som synes de er i en kjip jobb, de har ingen fremtid, og de føler at livet deres er en fiasko. Litt som Keanu Reeves i «The Matrix».

I historien skal alle monstrene fra menneskehetens mytologi – som minotaurer og kinesiske drager – være ekte skapninger. De var ekte, men ble nedkjempet, og nå kommer de tilbake.

Produksjonen har ikke startet ut over at plottet er skrevet, men de to varsler at filmene vil ha omtrent samme budsjett som de senere «Resident Evil»-filmene, som kostet rundt 430 millioner kroner. Filmingen vil foregå i Kina eller Sør-Afrika.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3