Take-Two-sjefen: - Konkurrentene våre bruker opp merkevarene sine

Ingen sjans for «GTA» hvert år.

21. november 2016 19:39

(PressFire.no): Det går noen år mellom hvert nye spill i seriene til Take-Two, og ifølge sjefen sjæl er det en grunn til det.

Konkurrentene bruker opp merkevarene

- En av de beste tingene med Take-Two er at merkevarene virker å vare evig. De er elsket og permanente, mente han til investorene, skriver Gamespot.

- Konkurrentene våre, derimot, bruker opp merkevarene sine, noe som betyr at de må lage nye. Det er utrolig vanskelig å gjøre.

Spill hvert år, men i forskjellige merkevarer

Målet til Take-Two er i stedet å ha nok merkevarer slik at de kan gi ut forskjellige spill hvert år, for å gi alle merkevarene pusterommet de trenger før neste spill.

Take-Two er kanskje mest kjent for å eie Rockstar – studioet bak den ekstremt populære «Gran Theft Auto»-serien og «Red Dead RedemptioN», men de eier også «Civilization», «XCOM», «Bioshock» og «Borderlands».

Helt fritt for årlige utgivelser er Take-Two imidlertid ikke – både basketballserien «NBA 2K» og «WWE 2K» kommer ut hvert år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3