Plutselig var Felix strandet i et solsystem, men da startet Chiggy redningsaksjonen

<3

18. november 2016 15:03

(PressFire.no): Da Felix Macedonica i romsimulatoren «Elite: Dangerous» var hjelpeløst strandet i et solsystem uten ressurser til å reise videre, var det Kommandør Chiggy Conictofen som kom til unnsetning.

Han brukte hele to dager for å reise de 60 000 lysårene i spillet for å hjelpe Macedonica, skriver Eurogamer.

Feilberegnet

Den strandede spilleren tok til det offisielle forumet da han skjønte at han hadde feilberegnet rekkevidde og drivstoff, og endte opp i et system med bare én planet.

Det største problemet var imidlertid at planeten ikke inneholdt materialet Germantium, som han trengte som drivstoff til motoren.

- Jeg har nådd enden på veien.

- Det er min egen feil. Jeg var så gita over å se ruta mi til Beagle Point lyse blått at jeg glemte å sjekke distansen ordentlig.

Gruvejobb på asteroider

Men Kommandør Chiggy kom til unnsetning med en plan – å høste Germantium fra asteroider rundt planeten. Det eneste problemet var at Macedonica ikke hadde utstyr for å høste mineraler, men det hadde Chiggy.

Kommandør Chiggy brukte to dager for å komme seg til samme posisjon og i videoen kan du høre Macedonica ønske Chiggy «velkommen til helvete».

Etter litt gruvearbeid i et asteroidebelte finner de til slutt mineralet som han så sårt trenger, og etter en nervøs innhøsting er han trygg.

Dette med strandede «Elite: Dangerous»-spillere er imidlertid ikke noe nytt, og er grunnen til at fuelrats.com eksisterer – en redningstjeneste drevet av samfunnet rundt spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3