Valve slår nå hardere ned på «CS:GO»-griefere

Permanent utestengelse om du ikke oppfører deg to ganger.

27. oktober 2016 19:36

(PressFire.no): Valve slår i den siste oppdateringen til «CS:GO» enda hardere ned på personer som ikke greier å oppføre seg i spillet.

Det er i kompetitive moduser at det nå blir strammet inn på såkalte griefere, altså plageånder.

Spillere som irriterer andre gjennom å gjentatt plage de (for eksempel blokkere områder, skyte lagkamerater eller generelt være dick mot andre) har tidligere fått smekk på fingrene med tidsbegrensede utestengelser fra spillet.

Det var tidligere ingen grenser på hvor mange ganger noen kunne få slike begrensede utestengelser, men det er her Valve nå klemmer til.

I patch-notatene er det nå en veldig viktig endring som legges frem:

- En midlertidig griefing-dom vil nå bli høynet til en permanent dom dersom spilleren har en tidligere lignende dom.

Altså: Blir en spiller bannlyst for å være en fjott mot andre i spillet to ganger, blir kontoen deres permanent utestengt. Du får med andre ord ingen tredje sjanse til å vise at du har blitt et bedre menneske.

Det er gjennom moderasjonssystemet The Overwatch at moderatorene vil kunne dele ut denne strenge straffen, siden de manuelt går gjennom kampene til de som er blitt rapportert for å se om de faktisk bryter reglene.

De casual spillmodusene i spillet vil ikke bli berørt av dette, dog vil du likevel kunne utestenges i en periode dersom du bedriver voldsom griefing.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3