Uwe Boll gir opp film

- Markedet er dødt.

27. oktober 2016 11:36

(PressFire.no): Det er canadiske Metronews.ca som kommer med den «triste» nyheten om at den tyske kalkun-produsenten Uwe BoIl gir seg.

Gjør ikke lenger inntrykk

Boll forteller til nettsiden at de «politisk ladede filmene ikke har noen innflytelse» og skylder på et «dødt marked».

- «Rampage 3» kommer til å bli sett på Netflix, DVD eller iTunes eller hvor som helst. De kommer til å si «For en fantastisk film! Jeg likte blag blah blag, og så kommer de til å se «Avengers». Med strømming over alt kommer det en stor bølge med filmer rundt som ikke gjør noe inntrykk.

- Markedet er dødt. Jeg tjener ikke noe penger lenger på film, fordi DVD og Bly-ray-markedet de siste tre årene er redusert med 80 prosent på verdensbasis. Det er den virkelige grunnen. Jeg har ikke råd til å lage filmer.

Kronefulling for kokain

I 2013 prøvde han også en ny tilnærming for å finansiere filmatiseringen av kultspillet «Postal 2». Da gikk han til folkefinansiering og ba om 500 000 dollar, som han mente blant annet skulle gå til kokain under innspillingen.

Lagde spillfilmer for å finansiere «Darfur»

Spill-filmene mener han også bare ble brukt til å lage filmer som «Darfur».

- Jeg har brukt pengene mine siden 2005, og hadde jeg ikke lagd idiotiske filmer basert på spill ville jeg aldri ha klart å samle kapital til at jeg kunne si «la oss lage Darfur-filmen». Jeg trenger ikke en Ferrari, jeg trenger ikke en yacht. Jeg har invester mine egne penger og tapt penger.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3