Slik var Metallica-spillet som aldri kom

17. oktober 2016 12:25

(PressFire.no): I 2003 er det seks år siden Metallica slapp «Reload» - forventningene til deres nye album «St. Anger» ligger i luften.

Og det er med nettopp «St. Anger»-plata at spillstudioet Climax Brighton «avslører» et spill basert på det legendariske hardrock-bandet, oppkalt etter den like legendariske låten «Damage Inc.».

Fra «Split/Second»-utviklerne

Studioet ble i ettertid kjøpt opp av Disney og skiftet navn til Black Rock og utviklet blant annet «Pure» og «Split/Second» før det ble lagt ned i 2011.

Nå har det imidlertid dukket opp mer informasjon om spillet akkompagnert av en video som viser en tidlig versjon av spillet i aksjon. Det er PTOPONLINE som har fått klørne i spillet, og viser det fram i en video som du kan se i bunnen av artikkelen.

Det viser seg å være et spill som var tungt inspirert av «Twisted Metal»-serien blandet med elementer fra blant annet «Grand Theft Auto III» og «Mad Max»-filmene, hvor du kjøpte væpna biler i en stor åpen postapokalyptisk verden.

Fulgte ikke Kiss og Iron Maiden

Enden på visa ble imidlertid at Metallica-spillet aldri så dagens lys, mens både Kiss og Iron Maiden har fått sine egne spill.

Nå får også Dream Theater sitt eget spill, produsert av norske Turbo Tape Games. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3