Sterke reaksjoner etter Valve innfører betalt tagging i «CS:GO»

Kan bare brukes et begrenset antall ganger før du må punge ut igjen.

7. oktober 2016 10:49
Fordums tider.

(PressFire.no): Det er gått nesten uendelig mange år siden «Counter-Strike» kom ut nå. Bunnyjumping, Rats-baner og kjøretøy var med i moroa, men også sprays var gøy.

Grov grafitti som kunne sprayes hvor som helst var standarden, og kanskje akkurat derfor var det Valve valgte å ikke ha det med i «CS:GO».

Til nå, i hvert fall.

For nå kommer gatekunsten tilbake, og du kan igjen irritere motspillerne ved å spraye «GG» der du tok livet av de.

Men ikke alle er like fornøyde på diverse nettforaer. For selv om du kan få tak i svart-hvitt-emblemer du kan spraye via tilfeldige drops når du ranker opp, så må du punge ut for å få fargesprays eller design fra andre folk.

Sprayene vil du kun kunne bruke 50 ganger, før du så enten må betale mer (eller være heldig med flere svart-hvitt-drops).

Det er heller ikke støtte for egne bilder som sprays, og det er ikke alle plasser du kan spraye. Du skal kunne omsette sprays over Steam-markedsplassen, men bare dersom de ikke er «åpnet».

Diskusjonen går også på hvorvidt det er lurt av Valve å la folk spraye i kompetitive kamper, siden det kan forvirre eller lure spillere i kampens hete. Flere uttrykker sin misnøye mot at Valve nå tar betalt for det som var en inkludert mulighet for 17 år siden.

Du kan lese mer om taggingen her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3