Slik hedres Lemmy i «No Man’s Sky»

19. august 2016 12:51

(PressFire.no): Det er skribenten Will Porter som nå avslører at han har sneket inn den legendariske piggtrådmusikeren Lemmy fra Motorhead inn i science fiction-spillet «No Man’s Sky».

Porter jobbet på spillet, og skal ha skrevet en rekke scenarier i spillet. Han skal også ha diktet opp navn på mineraler og metaller i spillet.

Og hva er vel da mer passende enn tungmetallet Lemmium?

Porter forteller at det var under en seanse på nattestid at han diktet opp navn på mineraler og metaller at han plutselig kom på Lemmium.

Nå kan du finne legeringen i det virtuelle verdensrommet, og ifølge beskrivelsen er det så knallhardt at det ofte brukes i konstruksjonen av romskip.

Dette kommer etter at en underskriftskampanje i år prøvde å få oppkalt et nytt metall etter den avdøde Motorhead-grunnleggeren, men dessverre ikke lyktes. I stedet blir et syntetisk metall nå sannsynligvis døpt Mosocovium.

- Lemmium vil for alltid være et permanent tungmetall ved foten av det periodiske systemet. Et lite stykke anarki, dypt inni det simulerte verdensrommet, avslutter Porter på teamrock.com.

Ian «Lemmy» Kimister gikk bort 28. desember 2015 og etterlot seg en av de viktigste musikalske arvene i moderne musikkhistorie.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3