Nå skal «Alan Wake»-folka hjelpe med å lage oppfølgeren til verdens mest populære skytespill

28. juli 2016 09:59

(PressFire.no): Det er nok flere enn oss som ble noe overrasket over den nye kunngjøringen til finske Remedy Games i går.

I en melding på nettsidene kunngjør de nå et samarbeid med Sør-Koreanske Smilegate Entertainment, hvor Remedy Games skal stå for den historiebaserte delen av oppfølgeren til skytespillet «Crossfire».

For de som ikke er kjent med «Crossfire» så er det et «Counter-Strike»-aktig skytespill, men med over 500 millioner registrerte spillere er det også verdens mest spilte skytespill.

Spillet, som ble lansert i 2007, er spesielt populært i Asia og var i 2013 spillet med størst omsetning på verdensbasis.

Når de nå utvikler oppfølgeren så blir det ikke bare en konkurransemodus, men også med en historiedel. Det er Remedy Games som skal stå for denne historiedelen.

Ifølge kunngjøringen skal de allerede ha jobbet med «Crossfire 2» en god stund, men ingenting fra spillet er foreløpig vist fram.

Remedy Games er kanskje mest kjent for å ha skapt «Max Payne»-serien, men har i ettertid også stått for «Alan Wake og var tidligere i år også aktuelle med science fiction-spillet «Quantum Break». 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3