Innfører nytt straffesystem i «World of Warcraft»

Slik skal de få bukt med dem som ikke kan oppføre seg.

14. juli 2016 12:12

(PressFire.no): Snart utvides «World of Warcraft» med den sjette pakken siden lanseringen i 2004 (USA) og med den kommer det mye nytt innhold i spillet, men det er ikke alt.

Med pakken kommer det også nye systemer for å regulere oppførselen i det populære massive rollespillet, det kunngjorde Blizzard Entertainment denne uka.

I et innlegg forteller spillgiganten at de innfører et nytt straffesystem for dem som ikke klarer å oppføre seg i spillet.

24 timers munnkurv

Spillere som blir rapportert for spam eller sjikanerende oppførsel vil, etter etterforskning, få munnkurv og svært begrensede muligheter til å kommunisere med andre spillere. Straffen gjelder på hele «World of Warcraft»-kontoen.

De som blir satt i skammekroken vil ikke få tilgang på å skrive i såkalt Instance-chat, i globale kanaler, lage kalender-invitasjoner, sende mail i spillet, invitere til party, sende War Game-invitasjoner, sende invitasjoner til duell, oppdatere forhåndsskapte gruppe-lister eller lage nye lister for lagde grupper.

Dobles for hver gang

Førstegangsforseelse betyr 24 timers utestengelse, men straffen vil også øke for dem som blir dømt flere ganger – faktisk dobler straffen for hver gang man blir dømt, uten øvre tak.

Avslutningsvis oppfordrer Blizzard alle til å bruke rapporteringsverktøyet før de påpeker at dette er med å forme nettsamfunnet til spillet.

«World of Warcraft: Legion» slippes 30. august.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3