Nå vil de lage tv-serie av «Battlefield»

Folka bak «True Detective» og «Mr. Robot» har sikret seg rettighetene.

13. juli 2016 08:58

(PressFire.no): Nå kan den svært populære skytespillserien «Battlefiled» fra den svenske spillgiganten DICE bli tv-serie, det kommer fram av en kunngjøring på nettsidene til spillutvikleren.

Kvalitetsprodusent står bak

Anonymous Content har blant annet stått bak de svært kritikerroste seriene «True Detective» og «Mr. Robot» - sistnevnte er for tiden aktuell med premiere på andre sesong.

Michael Sugar, som vant en Oscar for beste film «Spotlight» (2015), skal fungere som executive producer på serien. Selskapet til Sugar har også Oscar-filmer som «The Revenant» og «Babel» på CV-en. 

- Paramount TV søker smart innhold fra alle sektorer som kommer til å resonnere med publikum og kan oversettes til interessante programmer, forteller Paramount TV-sjefen Amy Powell i pressemeldingen.

- Robuste historier

Denne fanbasen mener Michael Sugar at gjør spillserien spesielt egnet for en serie og lover at de sammen med Electronic Arts skal lage like «robuste historier» som har gjort serien så populær i femten år.

Det er foreløpig i det blå hvilken tidsepoke en eventuell tv-serie vil ta for seg – da serien debuterte var det andre verdenskrig som var temaet før moderne krigføring ble et tema.

Det nye spillet tar imidlertid for seg første verdenskrig, og havner i butikkene 21. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3