Ikke alle spill på både pc og Xbox One likevel

Nå ber Microsoft om unnskyldning.

11. juli 2016 14:40

(PressFire.no): Det var under Microsofts pressekonferanse i anledning E3 at de kunngjorde tjenesten Play Anywhere – løsningen som gjør at du får Microsoft Studios-spill til både Xbox One og Windows 10 når du kjøper spillene.

Løsningen gjør at du kan spille på én av plattformene og fortsette på den andre.

I kjølvannet av pressekonferansen formidlet Microsoft at dette tilbudet kom til å gjelde alle framtidige Microsoft Studios-titler.

Men i ettertid har Microsoft endret innlegget som hevdet at alle titler ville være inkludert i løsningen i framtiden, og nå kommer de med en beklagelse for det de mener var en upresis setning.

Det viser seg at dette foreløpig kun gjaldt de titlene som Microsoft avslørte i kunngjøringen under pressekonferansen.

- Da vi avduket Xbox Play Anywhere, sa vi at hvert nye Microsoft Studios-spill som ble vist på pressekonferansen Xbox E3 i 2016 vil ha støtte for Xbox Play Anywhere.

- Vi har forstått at et blogginnlegg ikke spesifikt sa at det kun er Microsoft Studios titler som vi har bekreftet med dato som Xbox Play Anywhere som ble vist på pressekonferansen for E3 2016.

- Vi har oppdatert bloggen, og beklager for eventuell forvirring, heter det fra en talsperson fra Microsoft til pcgamesn.com.

Det var «Recore», «Halo Wars 2», «Gears of war 4», «Forza Horizon 3», «Sea of Thieves» og «Scalebound» som ble bekreftet for tjenesten under konferansen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3