«Trackmania» møter «Mario Kart» i ny utvidelse til «GTA Online»

Se traileren.

8. juli 2016 10:04

(PressFire.no): Rockstar Games kunngjorde i går en ny del av «GTA Online», nettdelen av «Grand Theft Auto V», som skal fokusere på racing med halsbrekkende triks.

Den nye modusen får tittelen «Cunning Stunts» og lanserer 12. juli.

Etter å ha sett traileren for modusen får vi assossiasjoner til både «Trackmania» og «Mario Karts» - noe som ikke er noe negativt.

I kunngjøringen heter det banene vil gå så høyt at de overgår skyskraperne i Los Santo og at det vil være flere ruter gjennom banene, i tillegg til at de har områder hvor du får såkalte «boosts».

Det forklares også at de forskjellige banene er skreddersydde for å passe spesifikke typer kjøretøy, som ikke bare inkluderer biler, men også motorsykler. Faktisk introduserer den nye delen også nye kjøretøy.

Dette kommer etter at Rockstar Games 7. juni også la ut en større oppdatering kalt «The Further Adventures In Finance And Felony», som utvidet nettdelen med mye nytt innhold og funksjoner.

De to nye utvidelsen er de første utvidelsene siden februar.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3