PressFires E3-sending starter 17:00

Gutta i studio følger alle konferansene sammen med deg.

11. juni 2016 17:48
I studio: Jon Cato Lorentzen (venstre),
Erik Fossum og Endre Vellene.

(PressFire.no): På søndag starter haraballet E3 for fullt, med pressekonferanser gående nesten non-stop frem til selve messa åpner på tirsdag.

Som vanlig kan du se rubbel og bit her på PressFire.no, og også i år skal vi kjøre full studiosending fra Pilestredet i Oslo, i samarbeid med Dagbladet.

Sendingen vil komme her fra ca. 17:00. 

Foran kamera finner vi programleder Endre Vellene, PressFires Erik Fossum og tidligere spilljournalist og nå Krillbite-sjef Jon Cato Lorentzen.

I studio skal vi debattere og krangle med hverandre ut over kvelden, mens vi tar imot spørsmål og synsing fra dere lesere/seere.

Vi kommer til å kjøre i gang før Microsoft-konferansen, der vi vil vise høydepunkter fra og diskutere det som har skjedd i løpet av nattas EA- og Bethesda-konferanser. Så tar vi det stegvis etter hvert som pressekonferansene ruller av gårde.

Vi sender alle pressekonferansene hos oss, slik at du får full pakke her på PressFire.

Det hele vil streames på YouTube (lenke kommer på forsiden til PressFire.no i god tid) fra 17:00 mandag ettermiddag, og vi holder det gående til Sonys konferanse klokka 03:00 natt til tirsdag. Det er bare å hamstre inn energidrikke og snacks, med andre ord!

Sendingen vil komme her fra ca. 17:00. 


Her er den fulle tidstabellen (norske tider):

Søndag 22:00: EA
Mandag 04:00: Bethesda
Mandag 17:00: PressFire starter sendingen med highlights fra EA og Bethesda


Mandag 18:30: Microsoft
Mandag 20:30: PC Gaming Show
Mandag 22:00: Ubisoft
Tirsdag 03:00: Sony
Tirsdag 18:00: Nintendos Treehouse-stream (Zelda og Pokémon)

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3