«Tetris»-filmen får budsjett på over 650 millioner

Skal bli en trilogi av sci-fi-thrillere.

18. mai 2016 14:34

(PressFire.no): Av alle filmer som har blitt basert på spill, så er vel kanskje «Tetris» det siste vi har tenkt på.

Vi fikk allerede en slags «Pac-Man»-variant i «Pixels» (som også hadde elementer fra andre arkadespill), og en kavalkade i «Wreck-It Ralph» for noen år siden, men de typiske 70- og 80-tallsspillene er ikke nødvendigvis veldig godt filmmateriale.

Men i alle disse spillfilmene, så er det i hvert fall en hovedperson å finne. Nå kommer altså den første av i alt tre «Tetris»-filmer, og en film basert på et puzzle-spill er vanskelig å forestille seg.

Da filmen ble annonsert i fjor var det ikke mange som trodde helt på det, men den kinesisk-amerikanske produksjonsalliansen i Threshold Global Studios har nå begynt arbeidet med å distributere filmen.

Den skal ha et budsjett på hele 657 millioner kroner, og bak spakene står «Mortal Kombat»-filmprodusent Larry Kasanoff.

Til Deadline.com sier Kasanoff at filmen er en sci-fi-thriller, og at filmen har vært i produksjon i et år i tett samarbeid med The Tetris Company, som offisielt sitter på lisensen til de fallende brikkene.

- Filmen er overhodet ikke det du tror den er. Det kommer til å bli en kul overraskelse.

Det blir altså snakk om en «Tetris»-trilogi dette, hvor filmingen etter planen skal starte i Kina neste år. En lanseringstid er ikke blitt oppgitt.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3