Sony: - Activision eier fremdeles «Crash Bandicoot»

9. mai 2016 14:43

(PressFire.no): De siste årene har det jevnlig dukket opp rykter om at det skal pustes liv I den gamle klassikeren «Crash Bandicoot», men i så fall skjer det nok ikke fra Sony sin side.

«Crash Mind over Mutant»

Opp til Activision

Men Adam Boyes fra Sony tilbakeviser at de har kjøpt rettighetene tilbake fra Activision.

- Som jeg har sagt før, så er det Activision som eier rettighetene til «Crash Bandicoot», svarer han på Twitter om rettighetene.

Dette er ikke første gang Boyes har måttet svare på rykter angående den elskede seriene – i november 2013 fikk han spørsmål om det kommer et spill i serien på PlayStation 4.

Den gangen svarte han «Activision eier merkevaren, så du må spørre dem…».

Gått runden

Sony solgte i 2001 «Crash Bandicoot»-serien til Konami – i ettertid har serien vær innombåde Universal, Vivendi og så Activision.

Naughty Dog sto for de tre første «Crash Bandicoot»-spillene og «Crash Team Racing» før de begynte på «Jak & Daxter»-serien.

Activision har vært tyst rundt serien, som fikk sitt siste spill i 2008. Den gangen var det Radical Entertainment som lagde spillet, som senere har fått litt oppmerksomhet for «Prototype»-serien.

Radical Entertainment fikk i 2012 gjennom et stort kutt og de har ikke gitt lyd fra seg siden «Prototype 2» samme år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3