Lekkasje kan ha avslørt navn og tidsepoke for nye «Battlefield»

6. mai 2016 18:19

(PressFire.no): Det er en uke siden Electronic Arts og DICE lettet på sløret rundt det nye «Battlefield»-spillet og kunne fortelle at det kommer en full avduking i dag klokka 22.00.

Men noen har vært litt lett på avtrekkeren, for på Xbox sin nettbutikk skal det ha dukket opp et bilde litt tidlig.

Bildet viser en mann med en pistol i hånda som ligner mistenkelig på en Mauser C96 – et våpen som var vanlig i første og andre verdenskrig.

I tillegg kan man skimte et maskingevær som henger ved siden av personen på bildet som kan minne om en Schmeisser Mp-18. I venstrehånda holder soldaten også en klubbe, som var et kjent våpen fra første verdenskrig.

Kombinert med at man i bakgrunnen tydelig kan se en luftballong, kan det se ut som det er noe i ryktene om at det nye «Battlefield»-spillet er lagt til første verdenskrig. 

I ettertid har det også dukket opp bilder av det som skal være plakater, som også avslører at spillet får tittelen «Battelfield 1».

Plakatene avslører forøvrig også at spillet kommer 18. oktober og at man kan få med en utvidelsespakke kalt «Hellfighter» på kjøpet.

Vi kommer tilbake senere.



Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3