Nå får du kuk i komputeren

Mye tunnelkjøring i «Genital Jousting».

14. mars 2016 11:42

(PressFire.no): Dataspill er alt du kan drømme opp. Grandiose, virtuelle vistaer, større enn noen på jorda? Ikke noe problem.

Utrolige aliens, enorme romskip og superhelter? Alt er mulig. Spill som rører, vekker følelser og åpner opp for tolkning kommer på løpende bånd.

Slappe peniser som kjører etter hverandre for å prøve å tre på seg de andre slappe penisene i en hysterisk variant av «Hatt over hatt»? Jadd—vent litt. Hæ?

Dette er premisset i «Genital Jousting», et lite spill hvor mannebatonger har grodd gledeshull og raser etter hverandre for kvalitetstid. Hyrdestund har gull i munn vettu. Den bakre munnen.

Ja, dette går rett inn i rekkene av «hva i all verden?»-spill sammen med «Showering With Your Dad Simulator» og «Mount Your Friends», som virkelig utfordrer og dytter mediet ute på trusekanten.

Spillet, som har «Lovely Dicks» som arbeidsnavn, oppsto på Game Jamen A MAZE i fjor – utviklet av et team ledet av Evan Greenwood. Mer passende navn har vel aldri eksistert.

- Konseptet var for latterlig til at vi ikke kunne gjøre det, sier han i et intervju med nettstedet Kill Screen.

- Mye av tiden under game jammen ble brukt til å finne ut viktige ting som balle-til-skaft-størrelsesforholdet, hvor mye tiltrekning rumpehullene har (på penistuppene) og vekten på bjällorna.

Les også: - En eventyrlig reise inn i anus.

Grovt og gøy

PressFire har fått tilgang på en tidlig versjon av spillet, og fred og bevares. Dette er hvorfor vi spiller spill, folkens!

Tre til åtte spillere velger seg en snabel, og skal styre den inn i hurrahølet til de andre spillerne. Noen av lemmene vil ha på seg morsomme drakter/futeraler også, fordi sånn er det bare.

Konseptet er altså å ha seg – og å bli hatt seg med.

Jo flere spillere som blir med i pikkingen jo bedre. Du som først (eller sist) i herretoget får ekstra poeng om såpass mange, eller lange, hårete pølser deltar at symbiosen vrir seg rundt seg selv og ender opp med å skli inn i den bakerste igjen.

Du beholder en viss del av kontroll selv om du allerede har oppnådd Nirvana (ikke bandet) i runden, slik at du velvillig kan vifte på garasjen for å lokke til deg andre folkevogner.

Størrelsen betyr alt

«PENETRATION» ropes ut når en spiller finner den hellige rumpegral og smelter sammen med en annen, og da begynner sekundene å tikke til runden er over.

Dette vekker virkelig slangebolet, og alle må kjappe seg i sikkerhet i nærmeste tilfluktsrom.

Etter hver runde får du poeng, og penisen din blir lengre jo flere parter som var involvert i dansen, akkurat som i den virkelige verden. Et poeng for å penetrere, og et poeng for de som penetrerer deg.

Det betyr også at det blir litt strategi i de siste rundene, hvor man ikke bør la kongs-kjeppen som leder få delta i gledesstunden, og heller prøve å slutte båndene før denne rekker å kopulere seg til seier – uten at vi skal kalle det et strategispill med det første.

Den som først får et bestemt antall poeng vinner, og kan spraye resten i gledesmelk fra øverst på pallen, mens nyttig statistikk om hvem som var ivrigst, mest utro og mest høylytt av gjengen presenteres.

At det er sære greier er det ingen tvil om, men at det også er rasende festlig for underutviklede spillskribenter som er glad i underbuksehumor kan man heller ikke benekte.

«A Schlong the Sleep»

Lyd- og musikkansvarlig i spillet er ingen ringere enn nordmannen Martin Kvale, som til daglig jobber hos Krillbite.

Vi skulle tro at det å gå fra skrekkspillet «Among the Sleep» til skrekkspillet «Genital Jousting» burde være en enkel sak.

Hvordan skal du toppe dette? Det er vel bare å legge penisfuteralet på hylla nå?

- Nei, det blir nok ikke lett, sier Kvale til PressFire med et smil.

Kvale har jobbet med teamet siden starten i Berlin, og sier at de brukte mye tid på å sjonglere mellom at spillet er silly, men likevel seriøst nok som spill til at folk gidder å spille det.

Er spillet grisete, bare for å være grisete?

- Det er mer lekent og litt mer tøysete enn grisete etter min mening, men det er definitivt laget for å skape reaksjoner hos de som prøver det.

Den største utfordringen har vært å jobbe med tematikken i spillet, sier Kvale, slik at ingen skal synes det er ukomfortabelt at man turer rundt for å trenge seg inn i hverandre. Derfor trykker du for eksempel ikke på en knapp for å bli med i spillet, men heller for å «give consent» – å gi samtykke.

Han hopper mesterlig rundt alle våre forsøk på å trenge ham opp i et hjørne med snuskete spørsmål, men han mener å se at folk går gjennom forskjellige stadier av følelser når de spiller spillet – fra å bli satt ut, til ukomfortabel, til latter, før de til slutt aksepterer at det er et spill i bunn og prøver ut forskjellige taktikker.

Det høres veldig ut som vår erfaring med spillet også, og selv om vi ikke ser for oss at det kommer til å utklassere «GTA V» på salgslistene med det første, er det nok mange tøysete vennegjenger der ute som helt sikkert vil finne glede i å snabeljage hverandre rundt.

«Genital Jousting» skal være klart til A MAZE, en Game Jam som foregår i store byer over hele verden, i april. Vi tipper det blir litt vrient å gi ut spillet på konsoll, så PC vil nok være plattformen å se etter spillet på.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3