Slik får du «Need For Speed: Most Wanted» helt gratis

3. februar 2016 10:47

(PressFire.no): Hvis du har Electronic Arts sin digitale spillbutikk- og -plattform installert på pc-en kan du nå laste ned «Need For Speed: Most Wanted» fra 2012 helt gratis.

Bare trykk «download»

Har du installert Origins på pc-en er det ganske enkelt bare å trykke på «download» på spillet, som nå er markert med «on the house».

«Need For Speed: Most Wanted» var det andre spillet studioet Criterion Games fikk bryne seg på i serien, etter at Black Box-studioet til Electronic Arts gikk i oppløsning.

Vår anmelder lot seg begreistre og trillet terningkast fem og berømmet det for noen av de mest intense kjøreøyeblikkene i et bilspill noensinne.

Etter mer tradisjonelle «Need For Speed: Hot Pursuit» foregikk «Most Wanted» i en åpen verden med nettfunksjoner og lignet således mer på deres eget «Burnout Paradise».

«Need For Speed» (2015)

Splittet fansen

Criterion Games’ tilnærming til «Need For Speed»-spillene splittet imidlertid fansen og Electronic Arts valgte til slutt å opprette et eget studio som kun skal fokusere på «Need For Speed»-spill – Ghost Studios i Sverige.

Ghost Studios har stått bak de to siste spillene i serien – «Need For Speed: Rivals» og «Need For Speed». Førstnevnte fikk terningkast fem av vår anmelder mens sistnevnte ikke falt i smak og fikk terningkast 2.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3