Nå kommer EA Access til pc

Lar deg prøve spill før release, og gir tilgang til velvet.

13. januar 2016 10:18

(PressFire.no): For halvannet år siden åpnet Electronic Arts det digitale velvet for Xbox One-spillere.

EA Access var navnet på abonnementstjenesten deres som lot deg både teste ut kommende spill, ga deg rabatter og ikke minst ga deg tilgang til The Vault – en haug tidligere lanserte spill fra EA.

Tjenesten ble godt mottatt. For bare rundt femtilappen var det mange som benyttet seg av sjansen til å prøve ut spill de kanskje ikke hadde fått med seg. Katalogen har vært forholdsvis oppdatert også.

EA ser også fornøyd ut med det hele. Fra og med nuh åpner de også velvet for pc-spillere gjennom Origin Access.

Ikke i Norge enda

Det er dog snakk om en delvis utrulling så langt; Bare USA, Canada, Storbritannia og Tyskland er med i første pulje, men EA lover at tjenesten kommer til flere land etter hvert.

Om du er norsk og prøver å komme deg inn får du bare feilmeldingen til høyre her.

Som med Xbox One-utgaven av tjenesten så får du teste spill tidlig – hvor det første spillet ut blir «Unravel» 4. februar – og prisen blir fem amerikanske dollar per måned (eller ca 50 kroner).

Noen godbiter

Av tilgjengelige spill for pc-plattformen finner vi «Dragon Age: Inquisition», «Battlefield 4: Deluxe Edition» og samtlige «Dead Space»-hovedspill – blant andre.

Du får i tillegg ti prosent avslag på alle spill du kjøper via Origin, og avslag på diverse DLC-pakker.

Intet ord om når vi her på bjerget kan vente oss tjenesten.

Det ser også ut til at Xbox Ones EA Access ikke er det samme som pc-spillernes Origin Access, så regn med at du ikke kan benytte deg av pc-utgaven dersom du allerede betaler for den til Microsofts hjemmekonsoll.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3