Hypnotiserende når 20 000 biler står på startstreken samtidig

Litt kaos i veibildet i «Trackmania» da ny rekord ble satt.

7. januar 2016 11:48

(PressFire.no): Om du har en liten gnist i den mørke, mørke hjerterota di over «Trackmania»-serien er sjansen stor for at du har hørt om eller sett noen av «K Project»-videoene.

I noen år nå har kjernemiljøet lagd hypnotiserende videoer med tusenvis av biler som fosser ut av startområdet - samtidig.

For eksempel denne her klassikeren

Denne gangen har YouTube-brukeren L4Bomb4 tatt litt i, og ikke mindre enn 20 000 (!) blankpolerte Formel 1-biler suser avgårde.

Hver eneste er på et eller annet tidpunkt blitt kjørt av en faktisk spiller. Til sammen tredve personer har brommet gjennom en spesiallagd bane og lagret alle replays, før de har sendt det til hovedpersonen selv for en sammenslåing.

Kjapp hoderegning tilsier at de har kjørt mange ganger hver.

Tok tid

Rendringen av videoen tok rundt 300 timer, skal vi tro tyske L4Bomb4.

Et problem han møtte på var at spillet bare ville laste inn rundt 12 000 av bilene på én gang før det begynte å lukte brent kneip av datamaskinen hans.

Løsningen ble å spleise inn de resterende åtte tusen via videofiler.

Som PC Gamer så fint sa det: «Madness».

Videoen er en god blanding av hypnotiserende og søvndyssende, med et hint av bølgende hav. Prøv å tell alle bilene i den:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3