Nå kan du spille «Metal Gear Solid V» på nettet

6. oktober 2015 13:46

(PressFire.no): De fleste spillere har nok fått med seg at det etterlengtede nye spillet i «Metal Gear Solid»-spillet kom i starten av september.

Men selv om historie-delen av spillet blir ansett som essensen, har det også blitt utviklet en flerspilleropplevelse som ikke ble lansert samtidig.

Last ned nå

For dem som eier «Metal Gear Solid V: Phantom Pain» er det bare en nedlasting som skal til før du kan åpne den nye delen av spillet.

Mange av elementene fra hovedspillet brukes her til å skape et konkurransebasert spill hvor to lag spiller mot hverandre.

Forskjellige roller

En av klassene vil for eksempel være utstyrt med snikskytterrifle, og har derfor også som oppgave å holde oversikter over fiendene.

Ved å ta i bruk kamuflasje og kikkertsikte vil du kunne kartlegge fiendene for resten av laget ditt.

Vil selge deg forsikring

Sammen med den nye online-modusen introduseres også en kreativ ny forretningsmodell fra Konami – forsikring.

I konkurranseaspektet av spillet er det muligheter for å stjele ressurser og mannskap fra det andre laget.

Det er imidlertid mulig å kjøpe forsikring for å kompensere for eventuelle tap – forsikringen kjøper du for såkalte MB-mynter, som du enten kan tjene i spillet eller å punge ut ekte penger for.

Ifølge NeoGaf vil én dag med forsikring koste 50 mynter, tre dager vil koste deg 100 mynter og en uke koster 200 mynter. To uker koster 300 mynter.

Prisene for myntene kan du se i bildet i artikkelen og rangerer fra åtte kroner for 100 til 409 kroner for 6000 mynter. 

«Metal Gear Solid Online» er ute til PS3, Ps4, Xbox 360 og  Xbox One, men pc-versjonen er planlagt for utgivelse i januar 2016.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3