«Rainbow Six Siege» får ikke enspillermodus

28. september 2015 19:40

(PressFire.no): Det nye og etterlengtede spillet i «Rainbow Six»-serien vil ikke ha en modus du kan nyte alene – det blir et spill med kun fokus på flerspiller.

Det avslørte den ene utvikleren på spillet, Scott Michell, overfor WhatCulture i anledning spillmessen EGX.

Treningsmodus

– Det finnes egentlig ikke en historiemodus. Du går gjennom trening, hvor du får erfare forskjellige operatører og tingene deres. Du kan spille mot kunstig intelligens i en samarbeidsmodus, forteller han og fortsetter:

– Du kan tilpasse kamper, så det er det eneste vi tilbyr for énspillerdelen.

Satser på flerspiller

Tradisjonelt sett har «Rainbow Six»-spillene hatt muligheter for å spille i en oppdragsbasert historiedel, men denne gangen blir det altså rent flerspillerfokus og har e-sport-ambisjoner.

Ubisoft har også to andre Tom Clancy-baserte spill i produksjon i «The Division» og «Ghost Recon Wildlands». Begge kommer til å inneholde både enspillerdel og flerspillerdel.

«Rainbow Six Siege» skullle opprinnelig slippes 13. oktober, men nylig kom beskjeden om at det utsettes til 1. desember. Spillet er nå i en lukket beta.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3