Snart tjuvstartes stjernekrigen i «Battlefront»

Fem dager med «Star Wars»-beta.

25. september 2015 19:05

(PressFire.no): EA har nå bestemt seg for en dato til den varslede betaen til «Star Wars: Battlefront».

I perioden 8. til 12. oktober kan alle som vil teste dette prestisjespillet, og laste ned til enten pc, PlayStation 4 eller Xbox One.

Tre deler «Battlefront» i betaen

Lanseringa av hele spillet skjer 20. november i Norge. I løpet av beta-dagene er tre av spillets moduser åpnet:

«Walker Assault on Hoth» er en stor multiplayerlekegrind med plass til 40 spillere (se mer av denne i videovinduet). «Drop Zone on Sullust» er hakket mer konsentrert og har ifølge utviklerne også et visst strategisk fokus. Denne byr på kamper åtte mot åtte.

Siste beta-modus er «Survival Mission on Tatooine» der du enten spiller alene eller sammen med en venn på delt skjerm. Her handler det om å holde stand i møtet med bølger av AT-ST-er, Tie Fightere og stormtropper.

Planeten Hoth innbyr til de
største kampene i betaen.

Teknisk test

– «Star Wars Battlefront»-betaen er en teknisk test, og vil gi rebeller og imperialister bare en liten smak av «Star Wars»-kampfantasien du kan forvente når spillet slippes, sier EA på sine nettsider.

I tillegg til å kunne teste deler av spillet, åpner EA under betaperioden også for en smakebit på companion-appen. Denne blir lagt ut fra den offisielle spillnettsiden (fra 8. til 12. oktober) og gir blant annet innblikk i det strategiske kortspillet «Base Command».

Det blir dessuten lagt ut statistikk og lister i app-en.

PlayStation Store eller Xbox Live Marketplace er stedet konsolleiere kan laste ned betaen fra 8. oktober. Pc-spillere finner denne på Origin – sortert under demoer og beta-menyen.

All progresjon og erfaringspoeng du samler i løpet av betaperioden, nullstilles 12. oktober, opplyser EA.

Det skal angivelig gå an å låse opp en hel del våpen og utstyr i løpet av de fire dagene med «Battlefront»-spilling. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3