Kim Kardashian-spillet soper inn 4,3 mill. kroner. Hver dag

– Folk er helt hekta.

1. august 2014 13:15

(PressFire.no): Mobilspillet «Candy Crush» er et av tidenes mest innbringende mobilspill.

Kim Kardashians nye spill er i samme liga, og kan ende opp med å tjene 1,2 milliarder kroner i løpet av ett år.

Det spår analytiker Doug Creutz, basert på hvordan spillet er tatt imot etter lanseringen i juni.

«Kim Kardashian: Hollywood» tjener svimlende 700 000 dollar, hver eneste dag, ifølge CNN. Det tilsvarer 4,3 millioner kroner.

Lukrativ kjendistilværelse

Spillet er gratis å laste ned, men ekte penger kan brukes for å gi spillfiguren nye klær og frisyrer.

Creutz forteller CNN at det kun er sju app-er eller mobilspill som er like lukrative som Kim Kardashian-spillet på App Store akkurat nå.

Målet i spillet er selvsagt å klatre opp i popularitet og bli en «A-kjendis». Fotografering, kjendisfester og flørting med andre superstjerner er ingrediensene i dette spillet.

For tiden ligger «Kim Kardashian: Hollywood» på lista over de fem mest nedlastede på App Store. Spillet er også utgitt til Android-plattformen.

Eventyr på rød løper

Reisen sett fra den røde løperen tar deg blant annet med til Paris, «der du og Kim jakter på nye mote- og modellmuligheter», heter det i spillbeskrivelsen på App Store.

New York og Miami er andre reisemål – der paparazzier, fans og andre skuelystne hele tiden er på plass for å bevitne din ferd mot Hollywood-eliten.

– Jeg vet ikke engang hva slags sjanger det er riktig å kalle dette, men folk er helt hekta, sier analytiker Doug Creutz til CNN.

Spillfiguren din har hundrevis av stiler, antrekk og tilbehør å velge mellom. Kim Kardashian har selv valgt ut foretrukne antrekk – hvis du føler for moteråd. Og vil betale.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3