Nå kan endelig Iphone-eiere spille Googles revolusjonere mobilspill

«Ingress» endelig sluppet for iOS.

17. juli 2014 15:08

(PressFire.no): Mot slutten av 2012 begynte Google-prosjektet Niantic Labs å invitere Android-brukere til betatesting av et nytt og innovativt spillprosjekt kalt «Ingress».

For å være med i spillet måte man bli invitert, men likevel klart det ble raskt å bli et slags undergrunnsfenomen.  Allerde innen mai 2013 skal det ha vært over 500 000 som spilte det over hele verden.

Kjemp for dominans

I spillet skal to fraksjoner kjempe om dominans over heles Googles verdenskart, som er integrert i spillet med såkalt augmentert virkelighet. På den måten blandes virkeligheten med en fiktiv historie om en mystisk energikraft sluppet løs av forskere.

Reiser langveis

Responsen har vært overveldende fortalte Anne Beuttenmüller fra Niantic Labs under sin presentasjon under PressFires Bylarm-program.

Hun fortalte videre om flere personers om har koordinert lange reiser for å sikre seg områder i spillet.

Til nå har du måttet eie en Android-basert mobiltelefon eller nettbrett for å delta, men nå kan du endelig delta om du har en iOS-basert mobiltelefon eller nettbrett.

Spillet, som er gratis, kan lastes ned fra iTunes.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3