La inn frieri i Gameboy-spill

Ble ikke oppdaget før etter tre år.

30. juli 2013 19:43

(PressFire.no): Du husker kanskje mannen som omprogrammerte «Donkey Kong» for at dattera skulle få spille med Pauline i stedet for Super Mario?

Nå forteller den samme mannen om hvordan han la inn et aldri så lite frieri til kjæresten da han overførte Atari-spillet «Klax» til Gameboy Color.

Det er i et videointervju med Wired at historien om det utradisjonelle frieriet blir avduket.

Fristet med frieri

Ettersom kjæresten er en tilhenger av såkalte puzzle-spill, så Mike Mika en gyllen anledning da han overførte «Klax» til den håndholdte Nintendo-konsollen.

Han skal ha lagt inn et bilde hvor han frir til kjæresten, og plassert spillet godt synlig for at hun skulle bli fristet til å plukke det opp og spille litt.

«»

Fikk til slutt ja

Det var først da magasinet Tips & Tricks ringte ham for å høre om han hadde noen hemmelige koder til spillet at han fikk sjansen.

I jubileumsutgaven av magasinet trykket de den hemmelige oppskriften og nevnte Mikas kjæreste med navn i artikkelen.

En natt skal Mika ha lagt frem artikkelen sammen med spillet til kjæresten og tok seg en lengre kjøretur i påvente av at hun skulle få teften.

Denne gangen skal hun ha oppdaget frieriet og ringt på telefonen for å gi sitt «ja». Resten er historie, ifølge Mika.

Et frieri er imidlertid ikke alt de rakk å legge inn som hemmeligheter i spillet – han avslører at det også finnes et «Snake»-aktig spill i den amerikanske utgaven og et «Zelda»-aktig eventyrspill i den europeiske.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3