Nå gir SEGA bort klassikere

«Sonic the Hedgehog», «Phantasy Star II» og «Altered Beast» med i første runde.

23. juni 2017 12:18

(PressFire.no): Den tidligere spillgiganten SEGA feirer på mange måter seg selv når de nå åpner velvet og begynner å gi bort gamle klassikere «gratis» til mobiltelefoner.

I en ny satsing de har døpt Sega Forever kommer de til å lansere en rekke av sine spill fra åtti- og nittitallet på for å «feire nostalgien».

Spillene vil i utgangspunktet være gratis å laste ned, hvor du kan se reklame for å få innpass eller å betale for spillet for en reklamefri versjon.

Klassikerene legges ut både til Android og Apple-plattformer og vil støtte trådløse Bluetooth-kontrollere og lagre i skyen, i tillegg til å ha topplister for å sammenligne prestasjonene med andre spillere.

De første spillene de nå legger ut inkluderer «Sonic The Hedghog» fra 1991, «Phantasy Star II» fra 1989, «Comix Zone», «Kid Hameleon» og «Altered Beast».

De kan også fortelle at dette  bare er starten og at de vil legge ut nye spill hver andre uke, så da er det bare å krysse fingrene for at din SEGA-klassiker dukker opp.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3