Nå er «Pokémon Go» offisielt ute for Android i Norge

Apple-brukere får ikke lastet ned.

16. juli 2016 13:22

(PressFire.no): Man må ha levd temmelig isolert for å ikke hat fått med seg «Pokémon Go»-feberen som nå herjer store deler av verden.

Også her i landet har spillet skapt enorm oppmerksomhet, det til tross for at spillet ikke har vært offisielt lansert.

Det har imidlertid ikke hindre folk i å spille spillet – på iPhone har spillere landet rundt registrert nye kontoer i blant annet Australia for å få tilgang til spillet. På Android har folk lastet ned spillet og installert manuelt.

Men nå kan Android-brukere faktisk laste det ned via offisielle kanaler – spillet er nå tilgjengelig både via Google Play.

Sammen med lanseringen har det også kommet en ny versjon av spillet, som nå er ute i versjon 0.29.2. Den nye versjonen skal nå støtte x86-prosessorer i tillegg til å støtte den nye Android-versjonen som går under tittelen «Nougat».

I Apple Store er spillet nå også tilgjengelig, men ikke alle har fått lov til å laste ned appen. Enkelte får beskjeden «Artikkelen er ikke lenger tilgjengelig».

God jakt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3