Tre år gammel datter ville ikke spille som Super Mario

Pappaen forandret like gjerne «Donkey Kong» for henne.

11. mars 2013 11:13

(PressFire.no) Den tre år gamle datteren til Mike Mika elsker å spille den ikoniske retroklassikeren «Donkey Kong» fra Nintendo, men hun begynte å stille spørsmål rundt protagonisten i spillet – Super Mario.

Hun hadde fått spille som Princess Peach/Toadstool i «Super Mario Bros. 2», og spurte pappaen derfor om hvorfor hun kunne spille som Pauline i det spillet.

Snudde kjønnsroller

I det velkjente spillet har en svær gorilla tatt jenta Pauline til fange, og som Super Mario må du klatre bjelker og stiger for å redde jenta mens gorillaen Kong kaster rullende tønner mot deg.

Dattera til Mika ville snu opp ned på rollene i spillet, men skal ha blitt skuffet da pappa fortalte at dette ikke gikk i akkurat dette spillet.

- Hva eller kunne jeg gjøre? Nå sitter jeg oppe til midnatt for å hacke ROM-en, hvor jeg byttet Mario med Pauline, skriver han i beskrivelsen av Youtube-videoen.

Klassiker

Da Nintendo-spillet «Donkey Kong» kom på markedet 9. juli 1981 var det verdens første plattformspill som inkluderte hopping.

Spillet lever fremdeles i beste velgående og hadde også på mange måter hovedrollen i dokumentaren «The King of Kong A Fistful of Quarters», hvor læreren Steve Wiebe setter seg et mål om å slå verdensrekorden i spillet. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3