(PressFire.no): Spillere har oppdaget en feil i Nintendo 3DS-spillet «Mario Kart 7» som gir dem en fiffig snarvei på en av banene, men Nintendo har ingen planer om å fikse feilen.

Grunnen, spør du?

Ifølge Stickwiddlers.com skal Nintendo mene at det vil gi de som ikke har oppdatert spillet en urettferdig fordel i spillet.

Feilen ligger helt i starten på banen Wuhu Mountain Loop, hvor du kan kjøre av banen på et spesifikt sted for å dukke opp halvveis uti banen.

- Det finnes ingen planer om å oppdatere spillet for å fjerne snarveien da det vil skape en urettferdig fordel for spillere som spiller den originale versjonen av spillet, skal Nintendo ha skrevet til Stickwiddlers.com

Vi lurer nå på hvorfor ikke Nintendo kan kreve at alle som spiller «Mario Kart 7» på nettet må oppdatere spillene sine, og derfor eliminerer problemet fullstendig? Dette er ganske vanlig prosedyre for alle andre onlinespill.

Eurogamer.net skriver at Wuhu Mountain Loop har blitt en av de mest populære banene til de som kjenner til feilen, fordi det gir dem en åpenbar fordel. Nintendo mener tydeligvis at det er mer fair.

Se feilen her:

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer