Utsetter alle utvidelser til «The Division»

Vil fikse spillet grunnspillet først.

26. august 2016 10:01

(PressFire.no): Den andre utvidelsespakken til «The Division», som har fått tittelen «Survival», ble i juni forespeilet en lansering i september.

Nå kommer beskjeden om at utvidelsen er puttet på pause, fordi utvikleren vil fokusere på å fikse hovedspillet først.

- Første prioritering er å fikse kjernen

Målet skal imidlertid være å slippe «Survival» før kalenderåret tar slutt. Også utvidelsespakken som er planlagt etter «Survival», som går under tittelen «Last Stand», er utsatt til 2017.

Det står i en oppdatering på det offisielle forumet

Der heter det at første prioritering akkurat nå er oppdateringsversjon 1.4, og at de derfor ikke kan forplikte seg til en lanseringsdato.

Balansering of feil

Videre skrives det at de sikter på å legge ut oppdatering 1.4 i løpet av oktober og at denne oppdateringen blant annet skal fikse kjente feil, gjøre utstyret man finner mer relevant for spillere, justere vanskelighetsgrad på fiendene, balansere utstyr og våpen, justere enspilleropplevelsen, balansere Dark Zone og PvP-elementer og implementere ønsker fra spillerne (at skins ikke lenger tar opp plass).

Det påpekes videre at de kjenner til flere ting spillerne ønsker, men at dette må komme i ettertid. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3