Nå skal de lage ny «Pokémon»-film

Og «Detective Pikachu» blir ikke animasjonsfilm.

21. juli 2016 10:00

(PressFire.no): Bare dager etter at mobilspillet «Pokémon Go» tok verden med storm gikk det rykter om at Hollywood var på ballen for å sikre seg filmrettighetene igjen.

Ikke animasjon, og Pikachu som detektiv

De kunngjør også at de allerede har planer om en film de kaller «Detektive Pikachu», og at dette blir en såkalt live action-film.

Filmen er dermed basert på det nye spillet «Great Detective Pikachu» - et nytt spill i serien som er et slags sidespor i serien, i tillegg til å være mer et eventyrspill enn rollespillene vi kjenner serien for.

Som en liten skøyallhet begynte også Internett tidlig å stemme inn Danny Devito som stemmen til Pikachu i spillet.

Spillet ble sluppet i februar i Japan, men siden filmrettighetene er solgt er det rimelig å anta at et slipp i vesten ligger i planene.

Film fra 1998 var suksess

Den første filmen basert på spillet, som var animert, kom i 1998 og hadde stor suksess på kino. I ettertid har det kommer 19 filmer til, hvis man regner med begge versjonene av «Pokémon The Movie White» som også kom i versjon «Black».

Samtidig har det også gått flere animasjonsserier på tv som er basert på spillserien, og spillserien har gjort det svært godt på Nintendo sine håndholdte konsoller i løpet av de rundt tjue årene de har vært på markedet.

Det kommer også nye «Pokémon»-spill til Nintendo 3DS nå i høst som går under titlene «Sun» og «Moon». 

Foto: Fra traileren til spillet «Great Detective Pikachu».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3