Nytt «Pokémon» kommer mot slutten av året

Nintendo kastet lys og mørke over «Sun» og «Moon».

26. februar 2016 17:18
Sammenkobling i «Pokémon»-spill
har forandret seg over årene.

(PressFire.no): I morgen er det 20 år siden «Pokémon» kom på Game Boy, og Nintendo slår på stortromma.

Tidligere i år kjørte de ut en reklame på selveste Super Bowl for å kaste glans på serien, og ryktene har lenge svirret om de kommer til å avsløre generasjon syv av «Pokémon»-spill i nær fremtid.

I tillegg kommer det et mobilspill kalt «Pokémon GO!», en slags «Ingress»-variant der du kan samle krabater i den virkelige verden.

I dag hadde de en Nintendo Direct-sending, årets første, dedikert til kun «Pokémon». I tillegg til kavalkader som hyllet serien gjennom et utall spill og varianter – og selvfølgelig de 722 forskjellige Pokémonene.

Og vi får sannelig et nytt spill i serien – eller to, som er vanlig – «Pokémon Sun» og «Pokémon Moon». Selv om vi ikke fikk vite så mye.

Disse to henger sammen i kjent stil (sannsynligvis vil det være små forskjeller i hvilke Pokémons du kan få tak i), og vil komme ut «sent i 2016».

I tillegg er «Pokémon Red/Blue/Yellow» tilgjengelig på Virtual Console-tjenesten til Nintendo 3DS fra og med i morgen. Disse er blitt oppdatert til å la deg utveksle Pokémons over internett istedet for de gamle kablene som kom til GameBoy.

Du kan også laste opp lommemonstrene du fanger i disse gamle spillene til «Pokémon Bank». Det er uvisst om du faktisk greier å sende over Missingno..

Ikke særlig mer ble sagt om de nye spillene, men vi forventer en skikkelig oppdatering på de under årets E3 i juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3