«Yakuza»-skaperen forlater Sega

Også regissør forsvinner.

8. oktober 2021 14:18

(PressFire.no) På nettsidene til det Sega-eide «Yakuza»-studioet Ryu Ga G​otoku Studio avsløres det nå en omorganisering av det respekterte spillstudioet.

I dragsuget forsvinner to av de største profilene – både mannens om var med å grunnlegge studioet og «Yakuza»-serien og en av veteranene som har fungert som regissør og produsent – Toshihiro Nagoshi og Daisuke Sato.

Begge har sine respektive innlegg på sidene, hvor Toshiniro kaller studioet blir som et nytt studio hvor serien vil fortsette.

Han mener også at en ny generasjon vil forbedre fundamentet de har bygget og hinter om at det kommer nyheter rundt hva han vil foreta seg nå.

Sato skriver at det er trist å forlate kollegaer som han har delt opp-og-nedturer med, men at studioet har vokst seg til en sterk organisasjon.

Studioet slapp nylig «Lost Judgement» - et spill som også har handling i «Yakuza»-universet. Med beskjeden om omstrukturering kommer også avsløringen om at en oppfølger til «Yakuza: like a Dragon».

https://www.youtube.com/watch?v=hkygiqC7ulQ​

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3