Xbox-sjef om nye «Fable»: - Som å lage en ny «Star Wars»-film

Lover å være tro mot serien.

30. juli 2020 14:36

(PressFire.no): Det var i forrige uke at Microsoft tok fra arvegodset og annonserte et nytt «Fable» - det etter at de kansellerte «Fable Legends» og i 2016 la ned studioet bak serien.

I ettertid har det gått mange rykter om serien og nye spill, hvor det viser seg at ryktet om at «Forza Horizon»-studioet PlayGround Games tar roret stemte.

Det var ifølge Xbox sin sjef for spillstudioene, Matt Booty, utviklernes erfaring med store åpne verdener som gjorde at de fikk arve den elskede rollespillserien.

- Bare se hva Playground har gjort med «Horizon»-serien (journ. anm. «Forza Horizon») – det øyet til detaljer og evnen til å lage disse naturlige landskapene. De har lidenskap for merkevaren og en unik tilnærming til hva som er kjernen av «Fable», sier han til The Guardian.

- Alt jeg har sett av progresjonen forteller meg at det kommer til å bli en utgivelse av veldig høy kvalitet.

Han avslører også at de tilnærmer seg serien med en slags ærefrykt.

- Det er som utfordringene med å lage en nye «Star Wars»-film – det er ting der som alle vil ha med videre, men du er også ansvarlig for å ta den til nye steder og jeg stoler på at Playground har en god visjon for det.

I kjølvannet av annonseringen har det gått rykter om at serien vil bli et massivt onlinerollespill, noe som har blitt avvist av nyere kilder.

Booty velger å ikke avkrefte eller bekrefte, men at de kommer til å respektere seriens arv og likevel komme med egne idéer.

Foreløpig er det ikke kjent når det nye «Fable»-spillet planlegges for utgivelse.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3