«Watch Dogs» utsatt til 2014

- Vi vil lage en eksepsjonell opplevelse.

15. oktober 2013 21:37

(PressFire.no): På verdens viktigste spillmesse i Los Angeles i fjor debuterte «Watch Dogs» som en av messens store snakkiser og avsløringer.

Etter at det overrasket på messa i 2012 har spillet markert seg som et av høstens storspill, både for dagens konsollgenerasjon og de kommende konsollene.

Men bare en drøy måned før det planlagte slippet, velger Ubisoft å utsette spillet til neste år.

- Fra starten av har ambisjonen vært å levere noe som manifesterer hva vi ønsker å se innen neste generasjons gaming. Det er med dette i bakhodet at vi har tatt den tøffe avgjørelsen å utsette slippet til våren 2014, heter det i et blogginnlegg fra utviklerne.

Videre heter det at det var da utgivelsesdatoen nærmet seg at de innså at det måtte mer tid på poleringen for å levere en «minneverdig og eksepsjonell opplevelse».

I «Watch Dogs» tar du rollen som hackeren Aiden Pearce, som kan kontrollere store deler av samfunnet med bare en mobiltelefon.  Handlingen foregår i en virtuell versjon av Chicago, og vil ha en åpen struktur.

Den opprinnelige utgivelsesdatoen for «Watch Dogs» var 21. november for Xbox 360, Wii U, PlayStation 3 og pc. En versjon for PlaySation 4 og Xbox One er også på vei.

Nå vil «Watch Dogs» etter planen slippes våren 2014.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3