Vurderer du «Fifa 17» til Xbox 360 eller PlayStation 3?

Da bør du lese dette først.

8. oktober 2016 18:53

(PressFire.no): En av de store nyvinningene i årets utgave av «Fifa»-serien, er utvilsomt den nye modusen hvor du spiller en historie.

I modusen tar du rollen som den lovende fotballspilleren Alex Hunter, som du selv skal ta med inn i et Premier League-eventyr.

Ikke med i PS3- eller Xbox 360-versjonen

Men om du har gledet deg til denne delen, vil du bli skuffet om du hadde tenkt å kjøpe det til PlayStation 3 eller Xbox 360.

Det viser seg nå at Playstation 3- og Xbox 360-versjonen av spillet faktisk ikke inneholder modusen i det hele tatt – det er kun versjonen til PlayStation 4, Xbox One og pc som får spille historie-delen.

Får tyn av brukerne

Spillet får hard medfart av kunder på nettbutikken Amazon med brukere som mener de kun kjøpte spillet for den nye modusen.

Også i Norge har enkelte brukere oppdaget at det er forskjell på spillet, på en av Norges største nettbutikker påpeker brukeren Marius at han gledet seg til modusen, og at han savner informasjon om at den mangler.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3