Ubisoft gjør comeback på Steam

Skal gi ut spill på Valves plattform igjen.

22. november 2022 11:37

​(PressFire.no): Ubisoft gjør comeback på Steam etter å ha stanset utgivelsene sine på Valves plattform i noen år, når «Assassin's Creed Valhalla» kommer tidlig i desember.

Ubisoft valgte å gå for lanseringer på Epic Game Store og sin egen Ubisoft Connect-butikk for noen år siden, og «Valhalla» var ikke å finne på Steam da det ble lansert i 2020.

Ubisoft sier de skal lansere en rekke andre spill på Steam fremover, som «Anno 1800» og «Roller Champions». Datoene for dette er ikke kjent enda.

- Vi evaluerer konstant hvordan vi skal tilby spillene våre til spillerne hvor enn de er, samtidig som vi tilbyr et konsist spiller-økosystem gjennom Ubisoft Connect, sier en talsperson til Eurogamer.

«Assassin's Creed Valhalla» lanseres på Steam 6. desember, som er samme dag spillet får tilleggspakken «Last Chapter», som blir den siste utvidelsen til spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3