Åttiseks millioner kroner!

Det er prisen for spesialutgaven til «Dying Lights: The Following». Løp og kjøp.

12. februar 2016 16:48
Good lord, Ubisoft.

(PressFire.no): «Special Edition», «Director’s Cut», «GAMESTOP EXCLUSIVE», «Definite Edition”, bla blab la.

Kjipt barn har mange navn, når det kommer til dårlige løsninger rundt forskjellige versjoner av spill.

At spillinnhold blir låst inn i en versjon du kanskje ikke har mulighet til å kjøpe har lenge vært et problem i bransjen, der «Watch Dogs» har rekorden i elendigheten med denne absurde inndelingen du ser til høyre her.

En gang i blant har du til og med måttet kjøpe store spesialversjoner som inneholder statuer og diverse annet du kanskje ikke har lyst på, for å få tak i «alt» innhold.

Og gjerne til en langt dyrere penge enn vanlig.

LANGT DYRERE PENGE!

Men om du trodde du betalte mye for den forgylte utgaven av favorittspillet ditt, sjekk ut prislappen på «Dying Light: The Following» sin «Spotlight Edition».

86 100 500 kroner. Åttiseks millioner, ett hundre tusen og fem hundre kroner. Eller ti millioner dollar, om du vil. What?!

Det er småpene 86 100 200 kroner mer enn prisen på kun spillet. Mer enn den totale norske spillindustrien fikk i statsstøtte de siste tre-fire årene. Hva i all verden er det i denne pakken?

«The Following» er en tilleggspakke til fjorårets «Dying Light», et spill vår anmelder sa var «usedvanlig ambisiøst og omfattende», men som likevel ikke greide å nå opp til ambisjonene.

Filmrolle

Det skal også komme en film basert på spillet/spillene, og det er her mye av «verdien» i den hinsides dyre spesialpakken ligger.

Du får en rolle i filmen, opplæringstimer for å bli en bedre skuespiller, stuntmann-trening, opptrening i offroadkjøring og stemmen din i en unik utgave av spillet.

I tillegg til billetter til premieren på filmen og stusselige fire eksemplarer av spillet, blant annet.

En kul nok pakke det, men det kan jo umulig være verd åttiseks millioner fordømte kroner?

I en totalt unødvendig vri er til og med denne håpløse pakken eksklusiv til butikkjeden Game.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3