Til jul kan du spille Xbox Series-spill på din gamle Xbox One

Konsollene får skyspilling.

24. august 2021 22:51

​(PressFire.no): Microsoft har varslet at skyspilling kommer til Xbox-konsollene via Xbox Game Pass Ultimate rundt jul.

Vi testet tjenesten på PC for noen måneder siden, og med unntak av de aller kjappeste spillene fungerer det godt nok dersom tilkoblingen din til internett er skikkelig bra.

Les også: Slik er den nye Xbox-strømmetjenesten.

Men rosinen i puddingen her er at alle Game Pass-spillene er tilgjengelige over skyløsningen. Det betyr at du kan prøve ut spillene kjapt før eller samtidig som du laster de ned, og fortsette på lagringsfilen din når nedlastingen er ferdig.

Eller som Microsoft forklarer, godkjenne en flerspiller-invitasjon til et spill du ikke har installert og starte spillingen på noen sekunder.

Tjenesten kommer både til de nye Xbox Series X/S-maskinene, men også til forrige generasjon med maskiner. Det vil si at du fra jul av kan spille «next gen»-eksklusive spill som «Flight Simulator» og «The Medium» på de eldre maskinene om du måtte ønske det.

Xbox Cloud Gaming kjører på egne serverparker som har innebygde Xbox Series X-maskiner og støtter opp til 1080p og 60 bilder i sekundet.

https://www.youtube.com/watch?v=BomfVh2PSkM

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3