Stenger «Gran Turismo Sport»-serverne

2. oktober 2023 15:11

(PressFire.no): Sony og Polyphony Digtial har varslet at de kommer til å stenge serverne til 2017-spillet «Gran Turismo Sport».

Dette vil skje 31. januar 2024 klokken 06:00 norsk tid. Du vil ikke kunne kjøpe DLC som er tilgjengelig i spillet via PlayStation Store fra og med 1. desember i år.

Etter januar vil du altså ikke kunne s​pille i spillets online-moduser, Sports-modusen eller andre moduser som krever nett.

Det er en litt spesiell greie her å tenke på: «GT Sport» støtter nemlig ikke lagring av progresjon om man spiller uten å være på nett. Om en spiller gjør ferdig løp offline, vil ikke dette lagres om spillet skrus av.

Sonys ordlyd er litt diffus her, og sier ikke rett frem om det vil komme en patch som lar spillerne få lagre etter at spillets servere skrus av – men heller at «offline-delene av spillet kan fortsatt spilles, inkludert alt nedlastet innhold».

Du vil heller ikke kunne få alle trofeer etter nedstengingen, siden noen av disse krever at du spiller på nett, og alle egenskapte malingsjobber forsvinner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3